Als je bericht gepubliceerd is, kun je het ten alle tijden bewerken of verwijderen. Een bericht verwijderen wil echter zeggen dat je een zoekresultaat "delete" uit Google. Probeer dit dus te vermijden. Beter kan je het bericht bewerken en als eerste zin vertellen dat het bericht niet meer actueel is en vervolgens met een link verwijzen naar het meest recente bericht rond dat onderwerp. Zo verlies je geen enkel zoekresultaat en heb je dus de beste kans dat je zoveel mogelijk mensen via Google bereikt.
Zo ga je te werk:


